______________________________________Forum studentów Animacji Społecznej Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego______________________________________
właśnie właśnie! nam stawia jakies dziwne wymagania, a sama nawet przyobiecanego maila wysłac nie może. eh eh
hi hi hi, jak Wam idzie parafrazowanie 10 stron? :> w tym tyg nie cierpię na nadmiar wolnego czasu, więc niestety, ale p.Starego będzie mieć mniej do czytania
a to wypracowanko, to może napisać na zasadzie kopiuj wklej, z dopiskiem, że to własnie jest plagiat, zachowałam się nieetycznie i tak nie nalezy robić
zaczelam to parafrazowanie robic wczoraj, koszmar zrobilam jedna strone i podziekowalam, dzis- wlasnie wstalam i zamierzam sie za to zabrac, ale nie wiem jak to wyjdzie kurde zeby dla takiej strasznej baby wolne w pracy brac? ;/ szczerze? to ja jej sie boje i wole jej nie podskakiwac, napisalam wypracowanie i nie wiem jaka ono ma forme czy to rozprawka czy co a po napisaniu okazuje sie ze to niby esej mial byc... nie mam zamiaru tego poprawiac .. ale mam duzo negatynej energii do tej baby, przeciez wiecie jak wyglada i na ile wyglada jest moze rok czy dwa po magisterce i zachowuje sie jakby jakas pania wielka byla ze mgr jest... zapomniala juz co to znaczy byc studentem...
Parafraze 5 stron, przygotować info nt. wolnego tworzenia (do dyskusji), przeczytać:
-W. Marciszewski "metody analizy tekstu naukowego" ( TYLKO cz. II- "Sposoby streszczania tekstów")
- J. Maćkiewicz "Jak pisać teksty naukowe" rozdziały I-IV
Wszystko jasne? ^^
Wcześniej przygotowywałaś o plagiacie, a teraz masz przygotowac o odwrotnosci plagiatu czyli- wolnym tworzeniu tylko ze teraz to nie ma byc referat, a same informacie do dyskusji
Kumalsky? ^^
chyba:D po prostu informacje:P a my jej to bedziemy w ogole oddawac? czy tylko dla nas na lekcji
a ksiazki to tylko przeczytac i nic na ich temat nie pisac prawda? sry ale ja zawsze musze dokladnie wiedziec
* wiec sie tam nie denerwuj
Ostatnio edytowany przez Lena (2009-10-31 08:22:49)
Inormacje do dyskusji, czyli nie oddajemy jej nic na ten temat x) a ksiazki masz przeczytac i potrafic sie na ich temat wypowiedziec czyli proponuje notatki x)
Świerzak
ej a skąd mamy wziąć o tym CHOLERNYM wolnym tworzeniu??????????;/