______________________________________Forum studentów Animacji Społecznej Wydziału Nauk Społecznych Uniwersytetu Gdańskiego______________________________________
kurde ja parafrazuje te zdania zeby nie bylo ze to plagiat. w ogole nie wiem o co chodzi w abstrakcie i extrakcie ;/ wiec obym miala chociaz troche dobrze musze jej napisac na pracy jakim rodzajem streszzczenia pisze ale skad mam wiedziec ktore to? moze wy wiecie czym sie charakteryzuja?? plz! no i tez zadaje pytanie Odpisala ci babka?? pewnie nie ;/ ja napisalam do babki z socjologii zeby nam wyklady wyslala. zmieniajac temat kto z was jest na ang w grupie A2? napiszecie co dzis bylo na zajeciach? bo ja nie moglam byc;/ ... i znowu zmieniajac temat parafrazy musimy chyba oddawac co kazde spotkanie bo jak nie oddamy to nie mamy szans na poprawe tak pamietam a inne prace mozna pozniej ale chyba nie uzyska sie maxymalnej liczny punktow.
no wiec Marlena angola nie mielismy..bo babka jest chora;/..ja niewiem w takim razie za co my placimy skoro juz drugich zajec nie mamy;p..a co do streszczenia to przeczytaj uwaznie tekst i napisz streszczenie skladajace sie z najwazniejszych info....bez zadnych numerkow akapitow;p
ale nie martw sie ja tez mam problem z napisaniem tego;/
nie zebym cieszyla sie twoim nieszczęściem, ALE ciesze sie ze nie jestem sama czyli dzis angola nie bylo
jeden plus ze mnie nic nie ominelo, no chyba ze na wykladach cos bylo ale znajac zycie same notatki...
ciekawe czy babka przesle nam te wyklady:P no jutro cw;/ ale wazne ze juz nie kaszle:D tylko pokaszluje:P i zadnej grypy nie mialam:D
Ostatnio edytowany przez Lena (2009-11-13 19:15:53)
sluchajcie bo ja troche cimna jestesm:P ksiazke mackiewicza mamy przeczytac od 3 do 6 rozdzialu czyli do strony 129? bo ona cos tam gadala ze "do konca" i wlasnie nie pamietam czy do konca ksiazki czyli str 171 czy rozdzialu 6. oswieccie mnie prosze
jak to bez czytania? nie mamy tego przeczytac??? a mam pytanie masz zapewne aparat w komie i kabel do kompa moze tak bys mogla mi przeslac? czy tego jest bardzo duzo?? bo w necie nie moge znalezc zeby sciagnac. jak by co to mail moj: marlienka07@wp.pl no chyba ze za duzo tego bedzie to spoko. ale mnie sie wydaje ze to trzeba przeczytac i miec notatki na zajecia...
Nie, wyraźnie powiedziała, że ten tekst będziemy czytać na zajęciach i go analizować.
Wieczorem zobaczę, czy taki numer ze zdjęciami przejdzie, bo nie wiem jak rozdzielczość i czy będzie coś widać.
ale sluchajcie ona powiedziala ze fishera bedziemy omawiac jak nam czasu starczy..wiec to raczej nie bedzie na nastepnych zajeciach...a zreszta kurde juz sama niewiem;/
p.s ale musze Wam powiedziec ze zaczełam czytac ksiażke z socjologi i jest bardzo fajna;p
a ktos zaczał tatarkiewicza juz czytac?;>ciekawy?
no to trzeba jej napisac ze nie doszedl mail notatki z socjologii w sobote bede kserowac o ile Agatka mi uzyczy
ja chcialabym zaczac czytac ksiazke z socjologii ale cos nie moge przez UA ;/ swoja droga to zle ze robie parafraze po kolei? tzn ze nie biore raz kilku str z poczatku a raz z konca? bo w sumie nie wiem najwyzej nastepna zrobie inaczej;/ bo ta czwarta juz prawie koncze, w sumie to zastanawiam sie czy za taakie cos wlasnie nie dostane zero punktow, ja juz w ogole nie kumam tej babki i szczerze to sie jej boje...
Ja to czuje, że połowę osób owali, w tym mnie. Ja też skacze po książce wybierając strony i prawdopodobnie w parafrazowaniu popełniam te same błędy, bo nie wiem jak to się poprawnie robi...
nom... nie bedzie w styczniu z nia za ciekawie... ja parafrazuje tak: robie notatki z tych 5 stron potem to co zapisalam zmieniam, kazde zdanie oczywiscie kilka slow sie powtorzy ale to dlatego ze musza i okniec jak np pedagogika kultury tego zmienic nie mozna, i wcale nie wiem czy dobrze robie bo zawsze puszczam jakies kilkanascie zdan ktore wg mnie nie sa wazne no nic byle jakos to przetrwac